NAKON ŠTO NIJE PLATIO HOTELSKI RAČUN: Ostavku dao slovenački ministar poljoprivrede

Jurica Kerbler

20. 04. 2022. u 12:48

SLOVENAČKI ministar poljoprivrede Jože Podgoršek dao je ostavku nakon afere neplaćanja računa u hotelu „Bohinj” u Bohinju.

НАКОН ШТО НИЈЕ ПЛАТИО ХОТЕЛСКИ РАЧУН: Оставку дао словеначки министар пољопривреде

Foto: Printskrin

Podgoršek je otišao iz hotela u kojem je u januaru bio sa suprugom a da nije platio boravak 800 evra, a račun je kasnije podmirila poljoprivredna zadruga KŽK.

- Odlazim sa ministarskog mesta zbog prekasno plaćenog računa i sa povezanom odgovornosti zbog toga. Žalim zbog svega, a moju su površnost iskoristili oni koji su hteli time da se okoriste - rekao je ministar koji napušta vladu Janeza Janše neposredno pred slovenačke izbore.

Sada već bivši ministar prošlih je dana iznosio razne teorije zašto nije platio hotelski račun, demantujući sam sebe. Tvrdio je da je naknadno tražio račun, da se njegova supruga dogovorila da račun pošalju na njegovu kućnu adresu, ali je on u međuvremenu plaćen. Optužio je poljoprivrednu zadrugu da je iskoristila njegovu nepažnju oko odlaska iz hotela bez plaćanja računa, sa kojom je Ministarstvo poljoprivrede na sudu zbog poljoprivrednog zemljišta.

Podgoršek je nameravao da učestvuje i na sledećim izborima kao kandidat stranke Nsi, ali sada je malo verovatno da će se to dogoditi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)