TELEFONSKA LINIJA "KRIMOLOVAC" RADI PUNOM PAROM! SIPA: Primljena 101 prijava

03. 03. 2022. u 11:45

POLICAJCI Državne agencije za istrage i zaštitu su proškog meseca registrovali 392 poziva, od kojih je 29 sa korisnim informacijama o krivičnim delima i akterima, na osnovu kojih je sačinjeno isto toliko kriminalističko - obaveštajnih izveštaja, rečeno nam je u Sipi.

ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА КРИМОЛОВАЦ РАДИ ПУНОМ ПАРОМ! СИПА: Примљена 101 пријава

Foto: Printscreen

 Putem telefonske linije „Krimolovci“, primljen je  291 poziv, od kojih je osam bilo sa korisnim informacijama o krivičnim delima i počiniocima.

  -Takođe, putem telefonskog obrasca za prijavu krivičnog dela na zvaničnoj web stranici SIPA, primljena je 101 prijava, od čega je 21 bila sa korisnim informacijama, od kojih je pet dostavljeno na postupanje Kriminalističko-istražnom ođelenju Sipe- rekli  su u toj agenciji.

U  februaru je pristiglo 35 povratnih informacija po kojima je postupala SIPA ili su dostavljene od  nadležnog policijskog tela. Na osnovu dostavljenih povratnih informacija, utvrđeno je da je nadležnim tužilaštvima dostavljeno pet izveštaja o počinjenom krivičnom delu i  akterima.

 
Pored toga, policajci Sipe  su dali 40 saveta građanima koji su ih kontaktirali putem anonimnog i besplatnog telefonskog broja „Krimolovci“ - 080 020 505.

BONUS VIDEO: SRUŠIO SE MIG 21: Pogledajte snimak pada letelice

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)