VELIKO NEVREME ZAHVATILO VEĆI DEO BIH: Jaka oluja donela obilnu kišu i sneg

Tanjug

07. 02. 2022. u 14:43

VELIKI deo Bosne i Hercegovine zahvatilo je danas u poslepodnevnim satima jako olujno nevreme praćeno jakim udarima vetra i kišom koja je ubrzo prerasla u sneg, što je stvorilo velike probleme vozačima.

ВЕЛИКО НЕВРЕМЕ ЗАХВАТИЛО ВЕЋИ ДЕО БИХ: Јака олуја донела обилну кишу и снег

Foto: EPA

Zbog obilnih snežnih padavina, koje se zbog niskih temperatura zadržavaju na putevima, otežano se saobraća na Komaru, Karauli, Nišićima, Romaniji i Čevaljnovićima.

S obzirom na to da je na pojedinim planinskim prevojima obustavljen saobraćaj za terenska vozila, saobraćaj se na tim delovima odvija naizmenično jednom trakom.

Iz BiHAMKA su upozorili da se saobraća po mokrom i vlažnom putu, a skrenuli su pažnju na učestale odrone zemlje ili kamenja.

- Na deonicama u zapadnim i jugozapadnim krajevima upozoravamo na jake udare vetra. Apelujemo na vozače da na svim deonicama voze oprezno i da na put ne kreću bez zimske opreme - rekli su iz BiHAMK-a, preneo je sarajevski portal Klix.

BONUS VIDEO: 

NEVREME NA PRIPREMAMA PARTIZANA: Današnja utakmica pod znakom pitanja?!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

ŠOKANTAN SNIMAK: Novak Đoković zabrinuo navijače kao nikad pre! Da li je sa njim sve u redu?! (VIDEO)