SNIMAK IZ POPLAVLJENOG SARAJEVA VRAĆA VERU U LJUDE: Pas se davio u vodi, nosila ga bujica - a onda je istrčao Amar (VIDEO)

Novosti online

07. 11. 2021. u 22:07

SARAJLIJA Amar Demšulov juče je spasao psa koji je zaglavio u živoj ogradi gušeći se pod velikim nanosima vode na Ilidži.

СНИМАК ИЗ ПОПЛАВЉЕНОГ САРАЈЕВА ВРАЋА ВЕРУ У ЉУДЕ: Пас се давио у води, носила га бујица - а онда је истрчао Амар (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/Klix.ba

Demšulov je ispričao kako je sa balkona kuće uočio psa koji se gušio u vodi te kako je odmah istrčao da pomogne ugroženoj životinji.

- Komšija ga je pustio sa lanca da se sam bori, a pas je zaglavio u živoj ogradi. Struja reke je bila neverovatno brza, a pas se borio poslednjim atomima energije. Istrčao sam iz kuće u donjem vešu i probijao se kroz vodu kako bih ga spasao. Bio je veoma težak jer je njegovo krzno bilo natopljeno vodom, ali smo ga uspeli spasiti, nahraniti i preneti na sigurno - rekao je Demšulov.

Ovo nije jedini ovakav slučaj koji se desio u poslednjih nekoliko dana, a kroz koji smo imali priliku svjedočiti velikoj humanosti ljudi.

Podsetimo da je nekoliko građana već spasilo ugrožene životinje od poplava koje su ove sedmice pogodile brojne delove BiH, a posebno se izdvaja akcija pripadnika FUCZ, koji su ranije ove sedmice od utapanja spasli nekoliko životinja.

(Kliks)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: KATASTROFA U REPUBLICI SRPSKOJ - Nevreme napravilo haos u Istočnoj Ilidži

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)