VISOKI predstavnik u BiH Valentin Incko, koji poslednjeg dana ove sedmice i zvanično napušta tu funkciju, govorio je o onome što se dešavalo nakon njegove odluke da zakonski zabrani negiranje izmišljenog genocida i veličanje navodnih ratnih zločinaca

Komentari (18)

Zoran Petrović

29.07.2021. 15:22

Slusaj ti to , neki strani državljanjin odreduje zakone u drzavi ciji građanin on nijje... A gastarbajteri koji su od 70tih dosli u nemacku nemože ucestvovati kad se glasa neki njihov politicar i ako več 50 god zive tamo.. koji paradoks ..

Miroslav

29.07.2021. 15:41

Radio se o okupiranoj teritoriji, poroblenom narodu, odnosno aneksiji BIH gde prestavnik okupatora sprovodi naredbe okupacionih sila, a politicari se igraju demokratije.

Srpska odbrana

29.07.2021. 15:49

Incko je obavio (pokusao)zadatak..odrzava i potpaljuje vatru u BiH, zavelike pare... kad mu se kaze da to uradi on baci sibicu...ali ne prolazi mu bas kako je naumio...Mile Dodik je za njega tableta, a i politika svih Srba je jedinstvena u odbrani Republike Srpske....ovi zavedeni i sludjeni lazima u federaciji, ni banke nemaju niti industrije...pa opet se loze na strance...steta...proci ce jos mnogo godina da bosnjaci shvate da ih njihov bosnjacki lider? bakir i ekipa prevaranata oko njega, obrcu oko malog prsta

Andrija

29.07.2021. 16:09

Incko se trudi da razvali Bosnu , čim malo počne da liči na državu, podseti nas da je Bosna obična kolonija , a on upravnik. Potomak Počorekovog kaplara.

Sofronije

29.07.2021. 17:11

Инцко Кловно је Месић бр 2."Обавио сам посао БиХославије више нема".Хвала му и вјечна слава,сад може у миру да почива!!!

Aleksandar

29.07.2021. 17:14

Heroj Gavrilo princip je u Sarajevu presudio austrougarskom vodji jer se ponašao isto tako kao i valentin..... Valentin Srbi z druge strane Drine te samo posmatraju ... Čuvaj se....

Luka

30.07.2021. 18:16

Inco pogrešnih ste uvjerenja ,pa i zaključaka.Vi svojim jednostranim i nametnutim odlukama uzrokujete nestabilnost u Bosni i Hercegovini. I jedno pitanje,vi ste nametnuti od EU da upravljate Bosnom i da uvedete u Bosni poštovanje civilizacijski vrednosti,pa što niste prije nego takav red uvedete u Bosni ,prisili vašu članicu Hrvatsku da ne koristi fašistički pozdrav „Za dom spremni,”ili joj zabranili nazive ulica po imenima koljača ustaša i javno demonstriranje ustaštva,počev od Knina pa preko Splita do Zagreba.Mogu dvostruki kriteriji samo prema Srbima..?!.

Srba Topalski

05.08.2021. 00:54

Jedna osoba odlucuje sta narod treba da radi, jedan covek odlucuje sam. Neverovatno. Evo sta je dictator rekao. - Ne. Odluka je moja i samo moja, uz puno i nepokolebljivo uverenje da je to prava stvar - kaže Incko.