UŽIČKO KOLO OPET U HRVATSKOJ: Budući policajci slave uz srpsku igru, komentari pljušte! (VIDEO)

Novosti online

16. 07. 2021. u 22:17

SNIMAK na kome se vide mladi kadeti Policijske akademije u Zagrebu koji igraju Užičko kolo pojavio se u hrvatskim medijima.

УЖИЧКО КОЛО ОПЕТ У ХРВАТСКОЈ: Будући полицајци славе уз српску игру, коментари пљуште! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin 24 sata

Čitalac "24 sata" tim povodom je napisao:

- To je bilo juče, proslava završetka obrazovanja poslednje generacije policajaca u Policijskoj akademiji “Josip Jović".

A povodom snimka oglasilo se i hrvatsko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

- Saopštavamo da je Ministarstvo danas tokom dana primilo kraći snimak koji je verovatno nastao na Policijskoj akademiji u Zagrebu, a na kojoj se verovatno vide prekvalifikanti za zanimanje policajac. Odmah po prijemu snimka od Policijske akademije smo zatražili detaljan izveštaj i proveru autentičnosti navedenog snimka.

Po dobijanju relevantnih informacija obavestićemo o svemu utvrđenom, kao i o činjenici da li je došlo do propusta u odnosu na vaspitno-edukativnu ulogu navedene jedinice ovog Ministarstva - saopštili su iz MUP.

I dok traje istraga, građani komentarišu. Jedni se raduju, pa pišu - “Muzika ne zna za mržnju i nacionalizam. Uz svaki dobar ritam srce zaigra”, “U redu je braćo, nisu nikog ubili ako su Užičko zaigrali”, “Pa koga smeta nek ne gleda! Šta nabijate stalno tenzije s glupostima?”...

Nažalost ima i onih koji ovako komentarišu:

“Postoje i tradicionalni hrvatski plesovi,ali ne nego udri po užičkom kolu.I ovakvi će danas sutra regulisati zakon u državi”, “Bože sačuvaj nisu nas mogli u ratu, ali su nas sad uz ovu vladu posrbili i to dobro”, “Ministre Božinoviću iz moralnih razloga podnesite neopozivu ostavku, ovim činom ste povredili osećanja branitelja“.

(24. sata)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (6)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima