DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 23. APRIL: Lav i Vodolija da se paze sukoba i svađe, Strelac razmišlja o tajnoj vezi, Jarac dobija novac

Astrolog Marina Jungić Milošević

22. 04. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam pun Mesec u Škorpiji donosi za utorak 23. april, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 23. АПРИЛ: Лав и Водолија да се пазе сукоба и свађе, Стрелац размишља о тајној вези, Јарац добија новац

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Jednom godišnje (danas) pun Mesec nađe se u vašem astrološkom polju finansija, rizika i strasti. Napet aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, donosi vam novac ali i vanredne troškove. Romantični susret sa nekim ko nosi uniformu na radu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Pun Mesec u Škorpiji koji se jednom godišnje (danas) obrazuje u vašoj astrološkoj kući partnerskih odnosa upozorava na rasprave ili ljubomorne scene sa voljenom osobom. Aspekti Merkura, koji upravlja vašim poslom, donose novac preko stranaca.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Jednom godišnje, pun Mesec koji upravlja vašim poslom, nađe se u Škorpiji, a ove godine (danas) pravi kvadrat sa Plutonom, donoseći vam probleme u poslu sa strancima, na putovanjima, graničnim prelazima. Strastveni susret sa osobom sa posla.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, jednom godišnje, nađe se u vašem astrološkom polju ljubavi i kreativnosti, donoseći vam ljubav ili poslovnu ponudu, ako ste junski Rak. Iznenadna šansa za zaradu preko posla sa strancima, prijatelja, velikih organizacija.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Kada je pun Mesec u Škorpiji (u četvrtoj astrološkoj kući, jednom godišnje), vaš vladalac Sunce mora da bude u opoziciji s njim. I to već donosi sukob sa partnerom i članovima porodice a ove godine još više, jer pravi napet aspekt sa Plutonom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Jednom godišnje, pun Mesec nađe se u vašoj astrološkoj kući biznisa i rodbine, a ove godine obrazuje napet aspekt sa Plutonom, donoseći vam konflikte sa saradnicima i rođacima. Susret sa mlađom osobom na putu ili predavanju.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Pun Mesec, vladalac vaše karijere, jednom godišnje boravi u vašem astrološkom polju posla ali i ljubavi. Ove godine, napet aspekt sa Plutonom, donosi vam vanredne troškove ali i ljubomorne scene. Susret s nekim koga poznajete preko posla.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Jednom godišnje, pun Mesec nađe se u vašem znaku a ove godine pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Plutonom u desetom astrološkom polju, donoseći vam sukobe sa nadređenima i emotivnim partnerom. Izbegavajte rizične investicije.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Pun Mesec, jednom godišnje, nađe se u vašoj 12. astrološkoj kući, a ove godine pravi kvadrat sa Plutonom donoseći inspiraciju umetnicima. Takođe, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu. Čuvajte se za volanom.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Jednom godišnje, pun Mesec (vladalac vaših partnerskih odnosa), nađe se u Škorpiji, a ove godine pravi izazovan aspekt sa Plutonom, planetom novca u polju posla, donoseći vam uvećanje prihoda. Slobodni mogu da upoznaju nekoga preko prijatelja.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Pun Mesec, jednom godišnje boravi u vašoj astrološkoj kući karijere, a ove godine pravi napet aspekt sa Plutonom u vašem znaku, donoseći vam rasprave sa nadređenima. Trzavice sa voljenom osobom i mlađim članovima porodice.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Jednom godišnje, pun Mesec nađe se u devetom astrološkom polju, a ove godine pravi napet aspekt sa Plutonom u astrološkom polju tajni, donoseći vam zaradu preko paralelnog posla. Slobodne Ribe mogu da se upoznaju s nekim preko interneta.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)