DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 14. NOVEMBAR: Ovan da izbegava raspravu, Vaga da pazi u saobraćaju, Ribe subjektivne

Astrolog: Marina Jungić Milošević

13. 11. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 14. novembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 14. НОВЕМБАР: Ован да избегава расправу, Вага да пази у саобраћају, Рибе субјективне

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Prelazak Meseca preko Merkura u Strelcu, čini vas sklonim pogrešnim odlukama, ako često putujete zbog posla, radite sa strancima, bavite se predavaštvom. Susret sa šarmantnom osobom na kraćem putu u inostranstvu. Izbegavajte rasprave sa ženama.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec u osmom astrološkom polju pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam novac, ali i strastveni susret sa šarmantnom osobom. Pod uticajem Jupitera, preterujete u svemu i skloni ste nelogičnim zaključcima i rizičnim ulaganjima.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Strelcu u konjunkciji sa vašim vladaocem Merkurom, čini vas sklonim nelogičnim odlukama, kada se radi o poslovnim ponudama iz inostranstva. Klonite se nepotrebnih troškova. Osoba koju poznajete preko prijatelja, želi da se vidi s vama.

 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Kada vaš vladalac Mesec prelazi preko Merkura, pa još u astrološkoj kući kući posla, možete biti skloni subjektivnim procenama poslovne situacije. Stara simpatija uporna je u nastojanju da ponovo privuče vašu pažnju. Ribe misle na vas.

 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u astrološkom polju kreativnosti u sekstilu sa Venerom, povoljno utiče na vašu odluku o poslovnom dogovoru sa strancima. Preko nekoga koga poznajete od ranije, pruža vam se mogućnost usavršavanja ili putovanja u inostranstvo. Strelac misli na vas.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur blizu Meseca u astrološkoj kući ograničenja, odlaže pregovore sa osobama koje žive u inostranstvu. Izbegavajte rasprave sa članovima porodice i emotivnim partnerom. Romantični Bik šalje vam poziv za izlazak.

 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Dobar aspekt Meseca sa vašim vladaocem Venerom, donosi vam uspeh i novac ako radite u medijima ili nekoj drugoj delatnosti preko koje ste prisutni u javnosti. Na kraćem putu možete da upoznate jednog Lava. Budite oprezniji u saobraćaju.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Prelazak Meseca preko Strelca, donosi vam novac preko posla sa nekretninama, ali i vanredne troškove. Dogovor sa jednim Rakom, obećava uspeh umetnicima, sportima i Škorpijama čije zanimanje ima veze sa obrazovanjem najmlađih. Nesanica.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec u vašem znaku obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, pa ste skloni pravljenju megalomanskih poslovnih planova, naročito sa strancima. Pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec koji upravlja kućom partnerskih odnosa, pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, što nepovoljno utiče na vašu komunikaciju sa ljubavni, ali i poslovnim partnerom. Dopada vam se osoba koja često putuje, zbog posla. Bik misli na vas.

 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Pozicija Meseca koji pravi izazovan aspekt sa Saturnom u astrološkom polju posla, nepovoljno utiče na vaše finansije. A rešavanje problema sa novcem, otežava vam osoba sa kojom ste nekada sarađivali. Susret sa nekim ko stiže sa dužeg puta.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Merkura, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, čini vas pristrasnim kada se radi o odnosu prema voljenoj osobi. Aspekti sa Mesecom, odlažu ili usporavaju realizaciju posla koji ima veze sa turizmom, marketingom, advokaturom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!