POGLEDAJTE - LAV POBEGAO IZ VOZILA U GRADU: Mirno šeta kroz gust saobraćaj u Karačiju (VIDEO)

P. Z. S. /reuters.com

30. 08. 2023. u 01:08

ODRASLI lav pobegao je u utorak iz privatnog vozila usred gustog saobraćaja u južnom pakistanskom gradu Karačiju, izazvavši paniku dva sata pre nego što je ponovo uhvaćen, saopštila je policija.

ПОГЛЕДАЈТЕ - ЛАВ ПОБЕГАО ИЗ ВОЗИЛА У ГРАДУ: Мирно шета кроз густ саобраћај у Карачију (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Lava je prevozio njegov vlasnik kada je pobegao na glavnom putu užurbanog lučkog grada u vreme najvećeg saobraćaja, navodi se u saopštenju policije.

-Naši timovi su odmah požurili ovamo. Hvala Alahu, bezbedno je sa nama i niko sada nije u opasnosti, rekao je inspektor za divlje životinje Muhtijar Somro Rojtersu na mestu hvatanja lava.

Odbegli lav je ušao u podrum obližnje zgrade nakon što je neko vreme lutao putem.

U toj oblasti je bila velika saobraćajna gužva sa medijskim vozilima koja su stigla na mesto događaja da bi izveštavala o incidentu i okupljenom masom koja je pokušavala da vidi odbeglog lava, rekao je Rojtersov svedok.

Odeljenje za divlje životinje saopštilo je da je lav odveden na imanje, jer je držanje lavova u stambenim zonama zabranjeno.

-Vlasnik lava je priveden i protiv njega će biti pokrenut postupak, rekao je u saopštenju viši nadzornik policije Širaz Nazir.

Držanje divljih mačaka kao kućnih ljubimaca nije neuobičajeno u Pakistanu, gde je poznato da bogati biznismeni upravljaju privatnim zoološkim vrtovima i ponekad paradiraju životinje za javnost.

Policija u Pakistanu je 2017. uhapsila čoveka koji je svog ljubimca lava poveo u noćnu vožnju ulicama Karačija.

Vizuelni prikazi lava postali su viralni na društvenim mrežama, a korisnici su izrazili uzbunu, ali mnogi drugi su videli lakšu stranu incidenta.

-Lav se mirno šeta Karačijem kao da zna da ovde postoji zakon džungle, objavio je jedan korisnik na platformi za razmenu poruka Ks, misleći na visoku stopu uličnog kriminala u gradu.

BONUS VIDEO - U STROJU NAJBOLjIH: "Novosti" na obuci novih pripadnika 72. brigade za specijalne operacije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (2)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu