VENČANICA OD KOMADIĆA OGLEDALA: Udala se naslednica porodice čije se bogatstvo procenjuje na pet milijardi dolara (FOTO)

Novosti online

11. 11. 2021. u 19:23

AJVI Geti (26), naslednica bogatstva porodice Geti koje se procenjuje na više od pet milijardi dolara, udala se u San Francisku.

ВЕНЧАНИЦА ОД КОМАДИЋА ОГЛЕДАЛА: Удала се наследница породице чије се богатство процењује на пет милијарди долара (ФОТО)

Foto: Instagram/ ivygetty

Venčanje je bilo raskošno, trajalo je tri dana, okupilo je brojne svetske zvanice, ali ono što je sve ostavilo bez daha je venčanica koju ne nosila. Naime, mlada je na sebi imala kreaciju od – komadića ogledala!

Mlada slikarka za dizajnera venčanice izabrala je Džona Galijana, koga je, kako je rekla, volela njena pokojna baka za koju je bila veoma vezana.

Galijano je napravio zaista jedinstvenu toaletu od četiri različita sloja u tonovima bele i boje kože, od kojih završni ima fragmente slomljenog ogledala, a ovaj neobičan detalj venčanici je dao neverovatnu dozu glamura, no i dalje sve izgleda vrlo suptilno, svedeno i otmeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivy Love Getty (@ivygetty)

Mlada je uz venčanicu nosila i netipičan, prelepi veo, te salonke od satena sa ukrasnom šnalom, a pored ove glavne venčanice, ona je promenila još nekoliko haljina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivy Love Getty (@ivygetty)

Mladoženja je Tobijas Engel, rođen u Beču, a njegovi roditelji su austrijski biznismen Piter Engel i britanska glumica Šeril Prajm. On je preduzetnik, filmski režiseri i fotograf. Ajvi je praunuk naftnog magnata Džeja Pola Getija koji je sredinom 20. veka važio za najbogatijeg čoveka na planeti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivy Love Getty (@ivygetty)

BONUS VIDEO  - ROĐENA KAO PRINCEZA, UMRLA KAO SKROMNA ŽENA: Srpska kraljica Marija je nekada bila uzor narodu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave