KIJANU RIVS JOŠ JEDNOM ODUŠEVIO SVE: Evo šta je poklonio članovima svoje ekipe

Novosti online

26. 10. 2021. u 13:23

FILMSKA zvezda Kijanu Rivs proslavio je kraj snimanja svog novog filma John Wick: Chapter 4 poklonivši članovima svoje kaskaderske ekipe potpuno nove satove Roleks Submariner.

КИЈАНУ РИВС ЈОШ ЈЕДНОМ ОДУШЕВИО СВЕ: Ево шта је поклонио члановима своје екипе

Foto EPA

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, poznati glumac je četvorici kaskadera predstavio satove u bistrou Pol Bert u Parizu u subotu uveče. Iako bi sat bio dovoljan sam po sebi, glumac je svakom članu tima dodao personalizovanu poruku, a jedan od kaskadera je u svojoj Instagram priči nazvao sat "najboljim poklonom ikad".

Rivs teško da je mogao da odabere bolji sat za poklon. Predstavljen 1953, Submariner je inspiracija za većinu modernih ronilačkih satova. Glumac je odabrao izdanje iz 2020. Ono što dar čini još vrednijim je činjenica koliko zahtevno može biti nabaviti Roleks, posebno onaj poželjan kao Submariner. Povećanje potražnje za Roleks satovima, zajedno s prekidima u lancu snabdevanja zbog koronavirusa, doveli su do ozbiljnog nedostatka satova na tržištu. Zbog toga je sat, čija je preporučena maloprodajna cena 9.150 dolara, trenutno gotovo dvostruko skuplji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega