NA USLUZI BRUCOŠIMA: Studentski parlament Mašinskog fakulteta pomaže mlađim kolegama

B.B.

12. 02. 2024. u 13:17

RUKOVODSTVO Studentskog parlamenta Mašinskog fakulteta u Beogradu održalo je sastanak sa studentima prve godine osnovnih akademskih studija O prilagođavanju brucoša na nov, akademski način učenja, obavezama koje sa tim dolaze, kao i poteškoćama i problemima u nastavi, s kojima su se susreli tokom zimskog semestra.

НА УСЛУЗИ БРУЦОШИМА: Студентски парламент Машинског факултета помаже млађим колегама

Foto: Mašinski fakultet

Sastanku, kojim su predsedavali student prodekan Aleksa Ostojić i predsednica Studentskog parlamenta Mašinskog fakulteta Katarina Telebak, prisustvovali su i studenti mentori, koji su i ove godine brucošima bili na raspolaganju za sva pitanja koja se odnose na nastavu, ispitne obaveze, kao i na organizaciju studentskog života na fakultetu.

Jedno od aktuelnih pitanja odnosilo se na izborne predmete koji su uvedeni i na prvoj godini studija. Za brucoše je to bila idealna prilika da se dodatno informišu i posavetuju sa starijim kolegama oko izbora tog predmeta.

Student prodekan i predsednica Studentskog parlamenta informisali su mlađe kolege i o vannastavnim aktivnostima koje organizuje Savez studenata Mašinskog fakulteta, kao i o mnogobrojnim uspešnim projektima koje organizuju ove studentske organizacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)