KAKO UPRVALJATI KARIJEROM: Kurs za studente završnih godina Univerziteta u Beogradu

B.B.

03. 09. 2023. u 20:05

CENTAR za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu, od 4. septembra do 9. novembra, organizuje onlajn kurs "Veštine upravljanja karijerom" za studente završnih godina.

КАКО УПРВАЉАТИ КАРИЈЕРОМ: Курс за студенте завршних година Универзитета у Београду

Foto: Univerzitet u Beogradu


 Cilj obuke je pružanje podrške studentima u uspešnom upravljanju svojom karijerom i aktivnom uključivanju na tržište rada. U periodu trajanja kursa, polaznici imaju pristup snimljenim predavanjima, zadacima i brojnim materijalima koji će angažovati i unaprediti njihove veštine upravljanja karijerom.
Tokom obuke akademci će imati priliku da istraže i prepoznaju svoja interesovanja, potrebe, znanja, veštine i sposobnosti,naprave karijerni plan, primene metode i strategije traženja posla, nauče da koriste različite izvore informacija o savremenom tržištu rada, sastavite kvalitetnu prijavu za posao, radnu biografiju i motivaciono pismo, nauče kako da se uspešno predstave poslodavcu na razgovoru za posao ili praksu.
 Studenti mogu samostalno da prolaze kroz sadržaj i da u vreme kad im najviše odgovara rade na zadacima u okviru povezanih tematskih celina na nedeljnom nivou.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)