KAKO IZGLEDA PRIJEMNI ISPIT? Savez studenata PMF u Novom Sadu organizuje probno polaganje za maturante

S. BAJIĆ

24. 04. 2023. u 15:15

SAVEZ studenata Prirodno-matematičkog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu, u saradnji sa Studentskim parlamentom, već sedmu godinu zaredom organizuje probni prijemni ispit za buduće kolege, kako bi proverili svoje znanje iz oblasti za koju su se odlučili i upoznali se sa konceptom prijemnog ispita.

КАКО ИЗГЛЕДА ПРИЈЕМНИ ИСПИТ? Савез студената ПМФ у Новом Саду организује пробно полагање за матуранте

N.Karlić

Ove godine, probni prijemni ispit biće održan u subotu, 29. aprila, od 12 do 16 časova u amfiteatrima A1, A5 i A7, na Departmanu za matematiku i informatiku i Departmanu za fiziku, Prirodno-matematičkog fakulteta na Trgu Dositeja Obradovića broj 3.

Probni prijemni iz matematike i informatike počeće u 12 časova, dok će polaganje probnog prijemnog ispita za ostale smerove, biologija, hemija, zaštita životne sredine, geografija, geoinformatika, turizam, lovni turizam, hotelijerstvo, gastronomija, fizika i optometrija, početi u 15 časova.

Probni prijemni ispiti su se pokazali kao odličan pokazatelj šta je još potrebno savladati do pravog prijemnog ispita koji će biti održan krajem juna, odnosno početkom jula.

Svi zainteresovani maturanti se mogu prijaviti preko LINKA.

Prijave su otvorene do četvrtka, 27. aprila, do 12 časova, a probni prijemni ispit je potpuno besplatan. Za dodatne informacije potrebno je zapratiti Instagram nalog Saveza studenata i Studentskog parlamenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!