DODELJENA PRIZNANJA "AVRAM MRAZOVIĆ": U Somboru obeležen Dan prosvetnih radnika

J. L.

08. 11. 2022. u 19:45

DODELOM priznanja „Avram Mrazović“ Grad Sombor danas je svečano obeležio Dan prosvetnih radnika – 8. novembar.

ДОДЕЉЕНА ПРИЗНАЊА АВРАМ МРАЗОВИЋ: У Сомбору обележен Дан просветних радника

foto: Grad Sombor

Priznanje za angažman koji doprinosi podizanju standarda kroz inovativan rad dobile su vaspitačica Danijela Popić, Radmila Delić, nastavnica istorije u OŠ „Dositej Obradović“ i Snežana Klepić, profesorka srpskog jezika i književnosti Gimnazije „Veljko Petrović“.

Priznanje nagrađenim prosvetnim radnicima uručio je gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, koji se ovom prilikom zahvalio svim učiteljima, vaspitačima, profesorima i nastavnicima  koji svakodnevno u svojim učionicama dele znanje onima koji su naša budućnost.

-Na vama je najteži, gotovo sudbinski posao koji će obezbediti valjanu budućnost našem gradu – jer vi ste učitelji! Ali treba da znate da ćemo i mi u lokalnoj samoupravi biti uz vas i obezbeti kvalitetne uslove za vaš rad i za učenje naše dece. Cilj nam je da u somborskim školama dostignemo visok nivo opremljenosti učionica, kabineta i fiskulturnih sala - poručio je gradonačelnik Ratković.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba