PREMIJERA „GDE SMO ONO STALI“

V.V.S.

26. 03. 2021. u 16:51

IZ niškog Narodnog pozorišta najavljuju da će se premijera predstave ,,Gde smo ono stali” po tekstu Marjana Todorovića ( u režiji Nenada Todorovića) održati 27.marta.

ПРЕМИЈЕРА „ГДЕ СМО ОНО СТАЛИ“

Foto: Depositphotos

U predstavi igraju Stefan Mladenović, Aleksandar Marinković, Jasminka Hodžić, Maja Banković, Katarina Mitić Pavlović, Zorica Damjanović, Natalija Jović i Marko Radojević. Scenografiju i kostimografiju popisuje Katarina Filipović, a za scenski pokret bio je zadužen Miodrag Krčmarik. Kompozitor je Bratislav Zlatković.

„Gde smo ono stali“, na žalost, jedan duži period više uopšte nije pitanje, već samo usputna konstatacija. Kao kad čovek u nekom iznošenju sopstvenog mišljenja i stava na trenutak zablokira, pa između onoga što je počeo i onoga kuda je namerio, iskoristi poštapalicu, „ovaaaj… šta sam hteo da kažem “, dok se zapravo ne sabere u koordinantnom sistemu sopstvene konfuzije, pa „kao“ nastavi dalje. A ustvari je tu negde usput potpuno izgubio suštinu započete priče i nenamerno zalutao u to autosugestivno „kao“, koje onda nesvesno počinje da projektuje kao ličnu životnu filozofiju – ističe autor Marjan Todorović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri