Veliki broj koncerata, majstorskih kurseva, predstava i izložbi u organizaciji srpske dive Anastasije Holc

Novosti onlajn

10. 10. 2020. u 16:15

UMETNIČKA Agentura 'M.A.Artists' osnovana je u septembru 2020. godine sa idejom da promoviše umetnike širom sveta.

Велики број концерата, мајсторских курсева, представа и изложби у организацији српске диве Анастасије Холц

Foto: Privatna arhiva

Ovo je prva Agentura na prostoru Balkana koja se ne bavi striktno profesionalnim muzičarima, već i slikarima i baletskim umetnicima. Za razliku od bilo koje profesionalne Agenture u Evropi, specifičnost se ogleda i u tome što umetnici nisu samo izvođači, već i vrsni pedagozi renomiranih Evropskih i svetskih Univerziteta, Akademija.

Za sada je čine muzičari iz 21 zemlje poput: Rusije, Belorusije, Ukrajine, Kirgistana, Moldavije, Italije, Francuske, Kine, Singapura, Srbije, Južne Koreje i sl.

Foto: Privatna arhiva

Agentura će organizovati veliki broj koncerata, majstorskih kurseva, predstava i izložbi na najvišem nivou.

Svečano otvaranje održaće se 24.10. u sali Doma vojske u Beogradu, s početkom od 20h uz sve propisane mere, uzrokovane situacijom sa COVID-19.

Direktor Agenture i glavni menadžer je operska diva, sopran Anastasija Holc. Anastasija je glavni solista evroazijskog simfonijskog orkestra, gost solista operskih kuća širom bivše Rusije, kao i predavač na Univerzitetu Slobomir P u Bijeljini, BLS u Kini (Peking, Šangaj) kao i nedavno osnovne Akademije za umetnost I muziku 'Esperans' u Strazburu.

Kompletan poredak umetnika I informacije mozete naci na oficijelnom sajtu www.maartistsmanagement.com.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024