UMETNICI U ŠTUTGARTU: Akademija Schloss Solitude u saradnji sa Stanicom servis za savremeni ples organizuje tromesečni program

V.V.S.

06. 03. 2023. u 17:59

U SARADNjI sa Akademijom Schloss Solitude iz Štutgarta, Stanica servis za savremeni ples okuplja umetnike, kustose i teoretičare iz Srbije i poziva ih da se prijave za tromesečni (od oktobra do decembra) rezidencijalni program.

УМЕТНИЦИ У ШТУТГАРТУ: Академија Schloss Solitude у сарадњи са Станицом сервис за савремени плес организује тромесечни програм

foto: Frank Kleinbach

Poziv se odnosi na sve one koji se bave savremenim plesom, izvođačkim umetnostima i performansom. Na ovaj način, od 2015.godine, Stanica podržava umetnike koji se bave savremenim plesom.

Inače, Akademija Schloss Solitude osnovana 1990. godine kao mesto susreta stvaralaca iz različitih oblasti umetnosti i nauke koje omogućava prostor i vreme za istraživanja, preispitivanja, otkrivanja, kao i međusobno upoznavanje, susrete i saradnje onih autora koji tamo borave.

Posebna karakteristika ovog programa je što omogućava dugoročnu saradnju sa svim svojim rezidentima koji dolaze iz čitavog sveta, funkcionišući kao mreža.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove