BRANKU CVEJIĆU SE BORE ZA ŽIVOT: Glumac priključen na kiseonik, teška situacija nakon operacije

Novosti onlajn

06. 07. 2022. u 14:23

GLUMCU Branku Cvejiću je, kako se saznaje, pozlilo pre sedam dana tokom probe u JDP-u. Cvejić se nalazi u Kliničkom centru Srbije i doktori se bore za njegov život nakon komplikacija sa debelim crevom i vodom u plućima.

БРАНКУ ЦВЕЈИЋУ СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ: Глумац прикључен на кисеоник, тешка ситуација након операције

Foto Igor Marinković

Nezvanična informacija iz bolnice jeste da je Branko trenutno stabilno, ali je opšta situacija teška. Nalazi se na kiseoniku, a po svemu sudeći, izgleda da je u pitanju malignitet, pošto mu se i pluća pune tečnošću nakon operacije.

Cvejić još od ranije ima problem sa plućima, odnosno sa srcem, a kolege su zabrinute da li će uspeti da se izbori, piše Republika.

Glumac Branko Cvejić (75) najpoznatiji je po ulozi Listera iz "Porodičnog blaga", dok ga se mnogi sećaju i po ulogama u ostvarenjima "Bela lađa", "Sinđelići", "Jagoda u supermarketu", "Biće bolje" i drugim. Branko je i dalje i te kako aktivan u glumi, dok se u javnosti pojavljuje dozirano.

Inače, glumac je pre četiri godine imao operaciju na srcu. Doktori su mu tada uradili operaciju na srcu, te mu ugradili i bajpas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe