"OSTRVOM FANTAZIJA" VLADAJU ŽENE: Na kanal Foks lajf stiže rimejk kultne serije iz 70-ih godina 20. veka

N. D.

09. 04. 2022. u 09:48

LETO se bliži, a pre nego što otputujete na odmor iz vaših snova, kanal Foks Lajf vodi na "Ostrvo fantazija".

ОСТРВОМ ФАНТАЗИЈА ВЛАДАЈУ ЖЕНЕ: На канал Фокс лајф стиже римејк култне серије из 70-их година 20. века

Foto Foks

Ova savremena dramska serija, koju gledamo od 4. aprila, ponedeljkom u 21.00, smeštena je u luksuznom odmaralištu, u kojem se ispunjava svaka fantazija gostiju, ali ne onako kako oni to očekuju. Elena Rork (Rozelin Sančez) naslednica je čuvenog gospodina Rorka, upravnika ovog misterioznog ostrva. Pilot Havijer (Džon Gabrijel Rodrigez) šef je transporta na ostrvu, ali i majstor svakog zanata. Radnja započinje tako što u odmaralište dolazi voditeljka lokalnog jutarnjeg programa Kristin Kolins koja ima jednostavnu fantaziju. Ona želi samo da jede, jede i jede. Ali kad Kristin stigne na "Ostrvo fantazija", shvatiće da zapravo želi mnogo više od hrane. Među gostima je i Rubi Akudu (Kjara Barns) koja je doputovala sa svojim suprugom. Ona boluje od smrtonosne bolesti, a ostrvo će joj podariti novu priliku za život. Ali, po kojoj ceni?

Foto Foks

Televizijska publika sa Elen Rork prvi put upoznala se pre četiri decenije, budući da je "Ostrvo fantazija" rimejk istoimenog TV hita iz sedamdesetih godina 20. veka, nominovanog za sedam priznanja Emi, u kom je glavnu rolu tumačio Rikardo Montalban.

Ipak, kako je to primetila i glavna glumica Rozelin Sančez, nova verzija vraća nam se sa pričom uvijenom u potpuno drugačije ruho.

Foto Foks

- Ovo je naše vreme. Žene vladaju i ovom serijom, ali i Ostrvom fantazija. Osam od 10 reditelja serije su žene, a sličan odnos snaga je i u glumačkoj podeli. Bilo mi je veoma važno da predstavim Elenu kao nekoga ko drži sve konce u rukama. Videćemo kako je ona dospela na ostrvo, kako je zavladala i šta je čini tako moćnom - poručuje Rozelin Sančez dodajući da je glavna misija njene junakinje da pomogne svojim gostima da lakše pronađu svoj put do ljubavi i onoga što ih čini srećnima.

Foto Foks

- U odnosu na original, naša serija je malo svetlija. Izbegli smo sve one mračne i pomalo zastrašujuće momente po kojima je prepoznatljiv stari šou i ponudili smo jednu pravu letnju seriju. Takođe, staro "Ostrvo fantazija" gotovo u celosti je snimano u studiju, a mi smo 90 odsto serije snimili na plažama i predivnoj prirodi mog rodnog Portorika. Za mene je ovo bio povratak domovini koju sam napustila kada sam imala 21. godinu, noseći u Ameriku samo kofer pun snova. Na neki način i ja sam pronašla sebe na "Ostrvu fantazija" - zaključuje Sančezova.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)