PAD U MISTERIOZNI DREVNI SVET: Premijera američke hit serije "La Brea"

V. N.

26. 03. 2022. u 09:21

ZA ljubitelje legendarnih "Izgubljenih" i sličnih misterioznih naučno-fantastičnih drama, Foks kanal spremio je pravu TV poslasticu - seriju "La Brea", koju žemo, od 30. marta, premijerno pratiti svake srede u 22.00.

ПАД У МИСТЕРИОЗНИ ДРЕВНИ СВЕТ: Премијера америчке хит серије  Ла Бреа

Foto Foks

Epska avantura počinje kada se ogromna vrtača otvori usred Los Anđelesa, na mestu katranskih jama, poznatih kao La Brea, i Bulevara Vilšir, i povuče stotine ljudi, vozila i zgrada (uključujući jedinstveni Muzej automobila Petersen) u mračne dubine. Oni koji su preživeli pad nalaze se u misterioznom i opasnom drevnom svetu, gde moraju da se udruže kako bi opstali. U međuvremenu, ostatak sveta očajnički pokušava da shvati šta se dogodilo. U potrazi za odgovorima, porodica Haris, razdvojena ovom nesrećom, moraće da otkrije tajne neobjašnjivog događaja, kako bi ponovo bila zajedno. Ponor i iznenadna pojava Teratornisa, izumrlih ptica grabljivica tokom poslednjeg ledenog doba, privukli su pažnju Ministarstva za unutrašnju bezbednost SAD, čiji pripadnici proučavaju sličan događaj koji se odigrao u pustinji Mohave. Kako radnja napreduje, istražitelji shvataju da vrtače predstavljaju privremeni portal na istu lokaciju pre 10.000 godina. Za to vreme, preživeli se bore da pronađu put nazad kroz portal, pre nego što se zatvori.

Foto Foks

Ali, opstanak u izuzetno teškim uslovima za ljude koji su navikli na udobnost - biće pravo umeće. Primitivni predatori i druge opasnosti vrebaju ih na svakom koraku. Moraće da ulože mnogo napora da ostanu živi i, što je najvažnije, da preispitaju svoj prethodni život i pokušaju da shvate šta im se zapravo dogodilo. Da je reč o velikom televizijskom hitu, koji pretenduje da nasledi pomenute "Izgubljene", govori i podatak da je "La Brea" obnovljena za drugu sezonu pre nego što je završeno emitovanje na američkom kanalu En-Bi-Si. Glumačka ekipa uveliko snima nastavak u Australiji, čiji se budžet procenjuje na čak 83,1 milion američkih dolara (20 miliona više nego što je koštao prvi ciklus). Ovo je najskuplja TV produkcija koja je rađena u Australiji još od ratne drame Stivena Spilberga "Pacifik". Prva sezona serije "La Brea" ima 10 epizoda, a glavne uloge igraju: Natali Zija, Oven Maken, Čike Okonkvo, Karina Long, Zajra Gorecki, Džek Martin i Veronika Sent Kler.

Autor i producent serije je Dejvid Eplbaum, koji je potpisao krimi-dramu "Mornarički istražitelji: Nju Orleans".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati