ČEŠKI filmski festival "Febiofest" oduzeo je počasnu nagradu "Kristijan" režiseru Emiru Kusturici.

Komentari (13)

vladimir

01.03.2022. 01:10

Emire, pa ceo zapadni kapitalizam se zasniva na pljački, jer to je sistem destrukcije, dehumanizacije, agresije, zla i nasilja - realno to je status i kompleks /stvarne/ NIŽE /anglosaksonske/ RASE u odnosu na pravoslavne SLOVENE, to ih "boli i napada"!

Vukasin

01.03.2022. 01:22

Samo gubitnici daju nagradu i onda je oduzimaju. Tu je nešto dublje gospodine Kusturica. Ne sećam se vas po nagradama, to je vaš rad koji sam došao da vidim na Kamen Gradu i Drven Gradu. Ne prolivajte suze i pišajte na Feniha i Čezeha niste osrednji, bolji ste od toga.

Mapko

01.03.2022. 01:25

Svi mi znamo koji smo rodjeni u EU, da je EU u sustini nacisticka tvorevina koja je stvorena od bivsih nacista, bivsih saradnika nacista i naravno americke sluzbe. Svedoci smo sirom zapadnim zemljama, tipicne nacisticke metode oduzimanjem nagrade, proterivanjem umetnika...itd. To su radili nacisti u svoje vreme kada su zabranili Jevrejima svaki socijalni zivot u nemacko drustvo. Naravno vidjamo i zabranu medije us krsenje Evropskih zakona, i uprskos istih zakona zabrani zabranjuju se medije, onda se mora nazivati ovakve politicke ponasanje pravim imenom "drzavni udar".

posmatrac iz daleka

01.03.2022. 01:28

Ne treba se nicem vise cuditi. Evo nase zapadne komsije, skidaju sa repertoara svoje pozorisne (operne) kuce Cajkovskog ??? Saznali su da je krcko orascic veliki prijateölj Putina. A pikova dama njegova ljubavnica. Cak verovatno znaju da su Putin i Cajkovski cesto pili caj zajedno. E moj prijatelju Betovenu , sto ti ne napisa labudovo jezero !!!! Ili makar klavisrki koncert Br1. Nego neku tamo Sinfoniju Nr 5 ........ i o odu Radosti. !!! Sada cemo svi da se radujemo evropi ovoj tzv UE.

Rade

01.03.2022. 01:53

Za mene to nije neka preterana sramota. Da sam ja npr on, nikad nebih ni išao da sviram dok ljudi ginu. Ginu i jedni i drugi i sad baš i nije vreme za svirku. Pozdrav svima i molimo se da ovo zlo od rata što pre stane i da naša braća ne ginu uzalud za anglikanske interese.