"NLO" PRIVUKAO ČITAOCE: Štand kompanije "Novosti" na Sajmu u Hali 2 okupio ljubitelje pisane reči

A. V. V.

20. 12. 2021. u 22:53

U HALI 2 Beogradskog sajma na štandu "Novosti" svoju novu knjigu "NLO nad Balkanom" potpisivao je naš novinar Dragan Vujičić.

НЛО ПРИВУКАО ЧИТАОЦЕ: Штанд компаније Новости на Сајму у Хали 2 окупио љубитеље писане речи

Vujičić (desno) na našem štandu, Foto N. Skenderija

Iako je i četvrtog dana manifestacije izostala uobičajena gužva, ljubitelji pisane reči posetili su sajam, ali i kutak sa izdanjima naše kuće gde se autor družio sa svojim čitaocima i razgovarao o novom štivu.

Vujičićeva knjiga čitaocima donosi hroniku pojavljivanja nepoznatih letećih objekata nad Balkanom, kao i svojevrstan leksikon misterija NLO tokom istorije civilizacije. Prema autorovim rečima, "Večernje novosti" su pratile fenomen NLO od samih početaka:

- Naš dopisnik iz Splita Jovan Knežević je prvi beležio fenomene na nebu, zatim kolega Sreten Petrović, ove vesti bile su normalne ranije od šezdesetih do osamdesetih godina - navodi Vujičić.

- Ova knjiga ne govori samo o tom fenomenu, nego i šta se nalazi iza etra. Nisam prvi koji je o ovome pisao, već jedan od onih koji je nastavio da se bavi ovom temom. U knjizi takođe ima i nekoliko fenomena iz Beograda koje narod malo zna, a biće mu drago da pročita.

Foto N. Skenderija

Na štandu "Novosti" knjige će danas potpisivati Žiža Radivojević, autorka knjige "Stranci koji su zadužili Srbiju", a sutradan će se sa čitaocima družiti Matija Bećković, autor hit izdanja "Onamo Namo", "Mojih 80" i "100 mojih portreta". U četvrtak ljubitelje knjige čekaće i Radoslav Pavlović sa izdanjem "Pupin - Lovac na zvezde", a u petak protođakon Ljubomir Ranković, koji će potpisivati knjigu "Evo čoveka".

Foto: N. Skenderija

 

Foto N. Skenderija

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)