BESPLATNO SAMO NA PLATOU: Parking na Sajmu plaćaju 100 ili 150 dinara po satu i oni koji se vakcinišu

S. B. M.

13. 12. 2021. u 07:52

"BEOGRADSKI sajam" je komercijalno preduzeće koje živi isključivo od onoga što samo zaradi. A, to može samo od svoje izvorne delatnosti - izdavanja izlagačkog prostora i usluga u vezi s njim, kao i parkinga.

БЕСПЛАТНО САМО НА ПЛАТОУ: Паркинг на Сајму плаћају 100 или 150 динара по сату и они који се вакцинишу

Foto M. Anđela

Ovo je u najkraćem odgovor koji su "Novosti" dobile povodom interesovanja građana o ukidanju naplate parkinga Beograđanima koji se ovde vakcinišu.

Za proteklih godinu dana, koliko traje vakcinacija na Beogradskom sajmu, na ovaj vakcinalni punkt svakog dana dolazilo je na stotine, pa i hiljade sugrađana, ali i stranaca. Parkiranje u okviru Sajma plaća se po satu 100 odnosno 150 dinara, zavisno od toga da li je u toku neka manifestacija ili ne. S obzirom na to, mnogobrojni građani se pitaju da li je moguće da se naplata izbegne ili da oni koji dolaze na sajam da se vakcinišu plaćaju umanjenu cenu parkiranja.

- Preduzeće nije budžetski korisnik i redovno izmiruje svoje obaveze - kažu na Sajmu. - Upravo masovna vakcinacija i napori nadležnih državnih organa da privredne aktivnosti rastu i odvijaju se u skladu sa aktuelnom situacijom i privrednim planovima, omogućile su "Beogradskom sajmu" da pokrene svoju osnovnu delatnost, prekinutu tokom prethodne dve godine zbog pandemije. U skladu sa tim, uveli smo i uobičajeni režim parkiranja, a besplatno parkiranje za korisnike punkta za vakcinaciju moguće je koristiti na platou ispred sajma, u Bulevaru vojvode Mišića - navode u ovom preduzeću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu