MILICA JE ISPUNILA OČEVU ŽELJU: "Moja dedovina", obnova salaša nadomak Pančeva

M. J. M.

17. 12. 2021. u 13:11

DEDOVINA Milice Krčadinac, zapušteni salaš nadomak Pančeva, stara je više od 150 godina.

МИЛИЦА ЈЕ ИСПУНИЛА ОЧЕВУ ЖЕЉУ: Моја дедовина, обнова салаша надомак Панчева

Milan Popović i Milica Krčadinac, Foto RTS

Videćemo da li će ona, zajedno sa ekipom "Moje dedovine" i svojim prijateljima, za četiri dana uspeti u "nemogućoj misiji" - da ponovo oživi ovo mesto.

U ovonedeljnoj epizodi serijala, autora Milana Popovića, od 21.00 na RTS 1, još jednom ćemo se uveriti da su čuda moguća i da salaš nije na prodaju.

Obnova ove dedovine trebalo bi da se završi tačno na dvadesetogodišnjicu smrti Milana, Miličinog oca. To je bilo njegovo omiljeno mesto, a otac je u amanet ćerki ostavio da ponovo oživi ovo mesto. Salaš je posle smrti oca i bake ustupljen na korišćenje, jer porodica u tom trenutku nije imala ni snage ni volje da nešto uradi.

Danas je u tako lošem stanju, da nestvarno zvuči ideja o obnovi sa šest prosečnih plata (koliko serijal "Moja dedovina" donosi domaćinima). Od početka ove epizode, dešavale su se čudne stvari. Milica je odavno tvrdila da će joj u obnovi pomoći neko čije je ime na slovo "M" i pojavila se "Moja dedovina" sa Milanom, imenjakom njenog pokojnog oca. Na mobi su, pored prijatelja, rodbine i kumova, bili i fizički radnici iz Bangladeša koji su na plaćenom radu u Srbiji. Banatsko blato "zarobilo" je radnike i sve koji su tog dana pomagali na salašu, pa nisu mogli kući, a salaš se usred emisije umalo nije srušio!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili