"NEKA MU JE VEČNA SLAVA": Lepa Brena se oprostila od velikog Laneta Gutovića

Novosti online

25. 08. 2021. u 20:06

MILAN Lane Gutović preminuo je u 75. godini, a osim glumaca sa njim su sarađivali i neki pevači. Lepa Brena jedna je od onih koji su imali čast da ga poznaju i rade s njim, a sada se oglasila povodom smrti slavnog glumca.

НЕКА МУ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА: Лепа Брена се опростила од великог Ланета Гутовића

Foto: M. Labudović/Jutjub/Lepa Brena

Brena je sada otkrila kako je izgledala saradnja sa Lanetom na jendoj reklami, ali i koliko je tužna zbog njegovog odlaska:

- Veoma sam tužna zbog njegove smrti. Bio je neverovatno dobar i originalan glumac. Dok smo sarađivali bio je veoma spreman da pomogne u realizaciji likova i same scene. Neka mu je večna slava - rekla je Brena.

Podsetimo, Gutović je rođen 11. avgusta 1946. godine u beogradskom naselju Umka, a potom je živeo u Kumodražu. Poslednjih godina često je kampovao i pecao.

Lanetovi roditelji su bili prosvetni radnici. Ima stariju sestru Bojanu za koju je jednom prilikom rekao da je prema njemu uvek bila zaštitnički nastrojena. Želeo je da upiše Prirodno-matematički fakultet, ali se oprobao na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju gde je odmah primljen. Bio je u braku iz kog ima ćerku Milicu. Ona je krenula očevim putem, a osim glumom, bavi se i baletom. Krajem 2016. godine Milica se porodila pa je glumac postao deda. Više od deceniju je bio u vanbračnoj vezi sa Biljanom Knežević, balerinom Pozorišta na Terazijama. Sa njom ima sinove Janka i Spasoja.

Serije i filmovi poput „Tesne kože”, „Metle bez drške”, „Otvorenih vrata”, „Bele lađe” samo su neki od njegovih ostvarenja i projekata u kojima je dao svoj lični pečat.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar