BEOGRADSKA PREMIJERA "NEČISTE KRVI": Pred publikom 24.avgusta, u bioskopu "Sinepleks galerija Beograd"

v.V.S.

16. 08. 2021. u 15:15

SVEČANA premijera filma Milutina Petrovića "Nečista krv - Greh predaka" održaće se 24.avgusta u bioskopu "Sinepleks galerija Beograd" - najavili su organizatori.

БЕОГРАДСКА ПРЕМИЈЕРА НЕЧИСТЕ КРВИ: Пред публиком 24.августа, у биоскопу Синеплекс галерија Београд

Sinepleks galerija Beograd

Film je urađen po motivima davno izgubljenog scenarija Vojislava Voje Nanovića, inspirisanog srpskim klasikom Borom Stankovićem, u kome glavne uloge tumače Dragan Bjelogrlić, Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan i Nela Mihailović.

Ovo ostvarenje prati priču o Hadži Trifunu, uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i da održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom. Dok Trifun priprema dva sina da ga naslede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju ne samo moćni turski begovi nego i porodica. Glavni junak donosi niz teških odluka koje će kasnije uticati na njegove potomke, junake romana "Nečista krv".

Svečanoj premijeri filma prisustvovaće i deo glumačke ekipe koji će se pokloniti publici nakon projekcije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!