BESPLATNA "BITEF ZONA" : Na letnjoj sceni Bitef tatra bogat pozorišni program

V.V.S.

04. 06. 2021. u 15:38

U OKVIRU programa "Bitef zona", tokom ovog meseca u Bitef teatru, beogradska publika može besplatno odgledati osam gostujućih predstava.

БЕСПЛАТНА БИТЕФ ЗОНА : На летњој сцени Битеф татра богат позоришни програм

Bitef teatar

Iz Narodnog pozorišta Leskovac dolazi mnogostruko nagrađen komad mlade spisateljice Isidore Milosavljević "Ako se probudiš ili kao da je važno" u režiji Nenada Todorovića. Sledi predstava " 4 boje 5 pištolja" mladih beogradskih studenata glume u režiji Janka Cekića, dok ostvarenje Kruševačkog pozorišta i Art teme "Svaki put kao da je prvi" postavlja na scenu Jovana Tomić. Iz Regionalnog pozorišta Novi Pazar dolayi "Ako dugo gledaš u ponor" ( Zlatko Paković), "Kiseonik" ( Milja Mazarek) predstavu Hleb teatra "Telo pamti" postavila je Sanja Krsmanović Tasić ,a na sceni će se naći i premijera predstave "Udarna vest" autora Minje Bogavac i Marka Grubića.

Predstave ovogodišnje Bitef zone govore o građanskom herojstvu, svaka iz svog ugla i kroz drugu prizmu, osvetljavajući mogućnosti građanskog herojskog delanja u novom vremenu. Osim što govore o herojstvima različnih vrsta, njihovo gostovanje i potpuno besplatno igranje za građane Beograda je i samo herojski čin u kulturi - ističu u Bitef teatru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!