GOSTOVANJA NA SCENI NARODNOG POZORIŠTA": Narednih dana u nacionalnom teatru ansambli iz Novog Sada, Subotice, Niša, Gračanice i Rijeke

V.V.S.

28. 05. 2021. u 17:24

NARODNO pozorište narednih dana biće domaćin nekoliko značajnih predstava iz zemlje i regiona. Prvi gosti dolaze 30. maja, kada Novosadsko pozorište ( Ujvideki Szinhaz) sa predstavom "Mefisto" Klausa Mana u režiji Borisa Ljiješevića.

ГОСТОВАЊА НА СЦЕНИ НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА: Наредних дана у националном театру ансамбли из Новог Сада, Суботице, Ниша, Грачанице и Ријеке

Narodno pozorište

Sutradan je na repertoaru predstava "Deobe" po romanu Dobrice Ćosića u dramatizaciji Spasoja Milovanovića i režiji Juga Radivojevića.

Inače, ovaj naslov rađen je u koprodukciji Srpskog narodnog pozorišta, Narodnog pozorišta Niš i Narodnog pozorišta iz Prištine sa središtem u Gračanici.

Tokom narednog meseca još dva gostovanja: 14. juna Narodno pozorište iz Subotice izvešće dramu "Kus petlić" Aleksandra Popovića u režiji Milana Neškovića,a 20. juna na Velikoj sceni nastupa Hrvatsko narodno kazalište "Iva plemeniti Zajc" iz Rijeke s komedijom Branislava Nušića "Gospođa ministarka" u adaptaciji i režiji rediteljke Narodnog pozorišta Tatjane Mandić Rigonat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!