RAZGOVORI U NARODNOM POZORIŠTU: Prvi gosti Keti Mičel i Jevgenij Mironov

V.V.S.

25. 05. 2021. u 16:54

NARODNO pozorište u Beogradu otvorilo je "novu liniju" aktivnosti (posredstvom video linka) koja prati svetske zvezde i najznačajnije evropske pozorišne stvaraoce: prvi je već u petak, 28. maja, na Sceni "Raša Plaović", a publici će se obratiti dve izuzetne pozorišne ličnosti Keti Mičel i Jevgenij Mironov.

РАЗГОВОРИ У НАРОДНОМ ПОЗОРИШТУ: Први гости Кети Мичел и Јевгениј Миронов

Narodno pozorište Beograd

Keti Mičel, jedna od najznačajnijih pozorišnih rediteljki, javiće se iz Londona i uključiti u razgovor dok će se iz Moskve javiti Jevgenij Mironov, čuveni ruski glumac. Razgovor iz Beograda vodiće upravnica Narodnog pozorišta Ivana Vujić i novinarka RTS-a, zamenica glavnog i odgovornog urednika kulturnog programa, Sanja Milić.

Biće reči o tome šta je pozorište danas, u kom pravcu se razvija, koliko je pandemija uticala na razvoj svetskog pozorišta i šta smo naučili iz nje...

Gledaoci će moći da se uključuju u razgovor i postavljaju pitanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije