ZLOČINI POD SUNCEM PRELEPE PROVANSE: "Misterije madam Blank" premijerno na kanalu Star krajm

N. D.

08. 03. 2024. u 09:00

AKO tragate za savršenim televizijskim programom uz koji ćete odmoriti posle ručka subotom i nedeljom onda je nova detektivska serija "Misterije madam Blank" čije se prve dve sezone premijerno emituju na kanalu Star krajm, vikendom, u 15.15, pravi izbor.

ЗЛОЧИНИ ПОД СУНЦЕМ ПРЕЛЕПЕ ПРОВАНСЕ: Мистерије мадам Бланк премијерно на каналу Стар крајм

Foto Star

Komični triler koji kao autorke i scenaristkinje potpisuju glavne glumice Sali Lindzi i Sju Vinsent vodi nas na živopisni jug Francuske gde se protagonistkinja serije Džin Vajt preselila nakon muževljeve smrti tragajući za novim smislom života. Džin je ugledna trgovkinja antikvitetima koja se u fiktivnom francuskom selu Sent Viktori iz epizode u epizodu upliće u niz misterija rešavajući zločine koji privlače njen radoznali avanturistički duh. "Misterije madam Blank" ubrzo posle premijernog emitovanja postala je najpopularniji serijski program matičnog Kanala 5, što joj je u rekordnom roku obezbedilo zeleno svetlo za čak tri sezone.

Priča započinje u Velikoj Britaniji, gde upoznajemo Džin i njenog supruga Rorija (Piter Gejnor) koji u varošici Češir vode malu antikvarnicu. Bračni par ima vikendicu u pomenutom seocetu u Francuskoj. Međutim, kada Rori pogine u saobraćajnoj nesreći, Džin shvata da je sva njena imovina založena, i da je ostala bez novca. Prinuđena da proda kuću kako bi preživela, ona odlučuje da prošli život ostavi za sobom i da se preseli u Francusku. Džin, takođe, ima i skriveni motiv. U Francusku odlazi kako bi istovremeno pokrenula istragu o sumnjivoj nesreći u kojoj je poginuo njen muž.

Otkrivajući sloj po sloj ove misterije, Džin saznaje da je Rori imao ljubavnicu, kao i da je prsten koji je deo njenog porodičnog nasleđa nestao bez traga. Ona kreće u potragu za ženom sa kojom je njen muž imao aferu, a u tom poslu pomažu joj lokalni taksista Dom (Stiv Edž), vlasnici lokalnih dvoraca Džudit i Džeremi (Sju Holdernes i Robin Askvit), kao i lokalni šef policije Keron (Aleks Gomond).

Uz glavnu priču, svaka epizoda ima svoju zasebnu misteriju, kao i nekoliko gostujućih zvezda, kao što su Pol O'Grejdi, Toni Robinson i Les Denis, koji se pojavljuju u epizodnim ulogama. Hoće li Džin razotkriti misteriju koja se krije iza smrti njenog supruga koja ju je dovela na rub prosjačkog štapa?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!