TRSTENIČANI SE OPRAŠTAJU OD SUZANE: Nakon tragčnih vesti iz Beča o smrti sugrađanke

S. Babović

13. 05. 2021. u 23:39

DOK policija istražuje smrt lepe Srpkinje Suzane S.(36)poreklom iz Trstenika, čije je telo nađeno u sredu u stanu u Beču gde je živela sa suprugom i maloletnim sinom, vest o tragediji duboko je potresla Trsteničane.

ТРСТЕНИЧАНИ СЕ ОПРАШТАЈУ ОД СУЗАНЕ: Након трагчних вести из Беча о смрти суграђанке

Foto: EPA

Od divne žene opraštaju se mnogi na društvenim mrežama.

-Tuga do neba dragi moji-upućuju se reči utehe članovima porodice Suzane S.-Nek je Gospod primi u Carstvo svome...Primite naše najdublje iskreno saučešće povodom smrti naše lepotice. Neka je anđeli čuvaju...

Telo Srpkinje nađeno je u stanu u Kaiserebertdorfer Strasse u Beču,a prema pisanju austrijskih medija njen suprug N.S.(44) je sa balkona potražio pomoć, a po dolasku službe hitne medicinske pomoći, otkriveno je telo. Suprug je bio uhapšen zbog sumnje u ubistvo, ali je, prema poslednjim informacijama iz bečkih medija-pušten.

Foto: Privatna arhiva

Tragovi povreda na vratu i na glavi utvrđeni su već pri prvim pregledima,ali obdukcija, kako navode strani mediji citirajući policijsko saopštenje, nije mogla da sa sigurnošću da potvrdi da je za smrt kriva treća osoba,ali ni da tu opciju odbaci definitivno.

Istraga će biti nastavljena.Kako su “Novosti” već objavile,komšije bračnog para posvedočili su da je to bila fina porodica, prijateljski nastrojena, ljubazna.Bili su posvećeni roditelji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZELENE VEŠTINE U LJUDSKIM RESURSIMA: Zaštitimo životnu sredinu kroz svoj rad