MOŽDA ĆE REĆI DA SAM SILOVAO I DECU: Oglasio se Branislav Lečić, u petak daje iskaz

Novosti online

24. 03. 2021. u 19:27

KAO BOMBA je odjeknula vest da je misteriozni moćnik koji je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld navodno glumac Branislav Lečić.

МОЖДА ЋЕ РЕЋИ ДА САМ СИЛОВАО И ДЕЦУ: Огласио се Бранислав Лечић, у петак даје исказ

Foto: V. Danilov

Lečić se oglasio za domaće medije i otkrio da je dobio poziv od Višeg javnog tužilašta u Beogradu, te da će u petak dati iskaz povodom optužbi Danijele Štajnfeld da ju je silovao.

- Primetio sam da sam ja u medijima već osuđen, da svi misle da sam ja silovatelj, da sam ja monstrum, da sam ja čovek koji je podlac, koji je licemer, jer eto, sposoban je i za takav čin koji se zove silovanje žene. Možda će sutra to biti i neki muškarac, možda će se sutra desiti da sam silovao i decu... - rekao je Lečić.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je navodno silovao.

- Mene je silovao moj kolega i dragi prijatelj Branislav Lečić, u maju 2012. godine. Posle četiri dana igrali smo predstavu. Bila sam u šoku. Htela sam odmah da zovem policiju, ali sam razmišljala šta će se desiti. Morate da razumete to stanje -rekla je u svojoj ispovesti Danijela za "Insajder".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (6)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove