PIJAN TUKAO SUPRUGU: Uhapšen muškarac u Majdanpeku – Tereti se i za tešku krađu, nelegalno oružje i krivolov

S. M. J.

24. 03. 2021. u 15:29

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku uhapsili su V. V. (27) iz okoline Majdanpeka, koga terete za nasilje u porodici, ali i za tešku krađu, nelegalno oružje i krivolov.

ПИЈАН ТУКАО СУПРУГУ: Ухапшен мушкарац у Мајданпеку – Терети се и за тешку крађу, нелегално оружје и криволов

Foto: D.N.

Ovaj muškarac se sumnjiči da je svoju nevenčanu suprugu (21) više puta pijan udario. U njegovoj kući pronađene su i dve lovačke puške za koje nije imao dozvolu, a jednu od njih je koristi nedavno kad je odstrelio srnu, koju je kasnije prodao.


Osumnjičen je i da je u decembru 2019. obio „golf 3“, vlasništvo šezdesetpetogodišnjeg muškarca iz Bora, iz kojeg je ukrao dve motorne testere. Policija je jednu motornu testeru pronašla i vratiće je vlasniku.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, V.V.  je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega je, uz krivične prijave kojom se tereti da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i teška krađa, priveden tužiocu.

Kako navode u Policijskoj upravi u Boru, protiv ovog muškarca biće podneta i krivična prijava za krivično delo nezakonit lov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024