STARIJOJ ŽENI OTELI NOVČANIK? U Novom Sadu uhapšeno četvoro osumnjičenih za tešku krađu

Lj.P.

12. 03. 2021. u 11:15

POLICIJA u Novom Sadu uhapsila je E.R. (25) i A.H. (29) iz Beograda, D.N. (29) iz Novog Sada i Lj.J. (43) sa područja Temerina, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška krađa.

СТАРИЈОЈ ЖЕНИ ОТЕЛИ НОВЧАНИК? У Новом Саду ухапшено четворо осумњичених за тешку крађу

Ilustracija/Foto: I. Mitić

Sumnja se da su njih četvoro juče na ulici, sedamdesetpetogodišnjoj Novosađanki ukrali novčanik sa novcem i dokumentima iz ranca.

Brzom i efikasnom akcijom, policija je pronašla osumnjičene, kao i ukradeni novčanik. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)