ISTOČILI GORIVO IZ 20 KOMBAJNA: U Novom Sadu uhapšeno osam osoba osumnjičenih za tešku krađu

Lj.P.

11. 03. 2021. u 12:20

BRZOM i efikasnom intervencijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su juče osam osoba, odmah nakon što su, kako se sumnja, počinili krivično delo teška krađa.

ИСТОЧИЛИ ГОРИВО ИЗ 20 КОМБАЈНА: У Новом Саду ухапшено осам особа осумњичених за тешку крађу

Foto: N. Kočović

Sumnja se da su Z. P. (52), Ž. J. (47), D. K. (43) i V. E. (41) iz okoline Novog Sada, S. M. (32) i R. B. (49) sa područja Bačke Palanke, M. N. (59) iz opštine Titel i M. T. (52) iz Inđije istočili gorivo iz dvadeset kombajna sa jednog voza u ranžirnoj stanici.

Policija ih je sprečila da pobegnu i u njihovim automobilima pronašla kanistere sa ukradenim gorivom. Svim osumnjičenim određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)