VLASNIK VILE JELENA UBIJEN NA TROTOARU: Novi detalji likvidacije u Kragujevcu, policija traga za ubicom

M.Luković

13. 02. 2021. u 16:30

ВЛАСНИК ВИЛЕ ЈЕЛЕНА УБИЈЕН НА ТРОТОАРУ: Нови детаљи ликвидације у Крагујевцу, полиција трага за убицом

Foto: M.L.

PRIPADNICI policije intenzivno tragaju za ubicom Nikole Z. (37), zvanog Zeka, koji je sinoć ubijen na trotoaru u Glavnoj ulici u Kragujevcu.

Nesretni čovek ubijen je na samo desetak metara od Vile Jelena, čiji je vlasnik bio i gde je izdavao sobe za prenoćište.

Prema nezvaničnim saznanjima, ubica mu je najverovatnije prišao nekoliko trenutaka nakon što je izašao iz Vile Jelena i u njega ispalio više hitaca. Pretpostavlja se da je ubica imao i pomagače, jer je nakon zločina pobegao prema susednoj uličici gde ga je čekao automobil.

Zločin se dogodio oko 21 sat, a u tom trenutku bilo je i prolaznika na ulici. Tu su se mogle čuti različite verzije samog zločina. Po jednoj - na čoveka je pucano iz vozila u pokretu, drugoj da ga je ubica čekao prikriven u prolazu zgrade koja je odmah pored Vile Jelena. Osim da intenzivno rade na rasvetljavanju ovog zločina u policiji nisu mogli zasad da govore o drugim detaljima.

GRADONAČELNIK:ODLUČNO PROTIV KRIMINALA

Povodom ovog slučaja, gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić održao je konferenciju za novinare gde je kazao da grad mora biti očišćen od kriminala, korupcije i svih vrsta nezakonitosti.

On je naglasio da je ubistvo koje se desilo u centru grada ozbiljan bezbednosni incident, da veruje da će nadležni organi rasvetliti ovaj slučaj, kao i da grad daje punu podršku državi i predsedniku Republike koji u ovom trenutku vode odlučnu borbu protiv organizovanog kriminala.

Kolima Hitne pomoći Nikola Z. je prevezen u Urgentni centar, ali je izdahnuo od zadobijenih povreda. Više tužilaštvo naložilo je obdukciju i pokrenulo istragu o ovom zločinu.

Uviđaj je trajao do kasno u noć. Krim tehničari su pretraživali svaki detalj na mestu zločina, pronađene su i čaure. Takođe, očekuje se da bi neki trag mogle dati i nadzorne kamere postavljene na objektima u ovoj ulici i koje policija pregleda. Kako nezvanično saznajemo, kragujevačkim inspektorima prošle noći u pomoć su došle i kolege iz Beograda.

Foto: Facebook

 

Nastradali Nikola Z. važio je za žestokog momka, bio je u sukobu sa zakonom. Tokom 2009. godine uhapšen je jer je pucao je u suvlasnika jedne menjačnice u Kragujevcu, a pominje se da je bio umešan i u druge sumnjive poslove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Xxxl

13.02.2021. 17:23

Kako radio tako i zavrsio. Ovo je opomena za sve koju se bave ovakvim ili slicnim poslovima. Nijedan kriminilac ili mafijas nije umro prirodnom smrcu, vec je ubijen.

Na brzinu

13.02.2021. 20:03

Pogledam naslov, pa onda pogledam kraj teksta - kao što sam i očekivao, žrtva poznata policiji od prije. Sredina priče nije važna...