VLASNIK VILE JELENA UBIJEN NA TROTOARU: Novi detalji likvidacije u Kragujevcu, policija traga za ubicom

M.Luković

13. 02. 2021. u 16:30

PRIPADNICI policije intenzivno tragaju za ubicom Nikole Z. (37), zvanog Zeka, koji je sinoć ubijen na trotoaru u Glavnoj ulici u Kragujevcu.

ВЛАСНИК ВИЛЕ ЈЕЛЕНА УБИЈЕН НА ТРОТОАРУ: Нови детаљи ликвидације у Крагујевцу, полиција трага за убицом

Foto: M.L.

Nesretni čovek ubijen je na samo desetak metara od Vile Jelena, čiji je vlasnik bio i gde je izdavao sobe za prenoćište.

Prema nezvaničnim saznanjima, ubica mu je najverovatnije prišao nekoliko trenutaka nakon što je izašao iz Vile Jelena i u njega ispalio više hitaca. Pretpostavlja se da je ubica imao i pomagače, jer je nakon zločina pobegao prema susednoj uličici gde ga je čekao automobil.

Zločin se dogodio oko 21 sat, a u tom trenutku bilo je i prolaznika na ulici. Tu su se mogle čuti različite verzije samog zločina. Po jednoj - na čoveka je pucano iz vozila u pokretu, drugoj da ga je ubica čekao prikriven u prolazu zgrade koja je odmah pored Vile Jelena. Osim da intenzivno rade na rasvetljavanju ovog zločina u policiji nisu mogli zasad da govore o drugim detaljima.

GRADONAČELNIK:ODLUČNO PROTIV KRIMINALA

Povodom ovog slučaja, gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić održao je konferenciju za novinare gde je kazao da grad mora biti očišćen od kriminala, korupcije i svih vrsta nezakonitosti.

On je naglasio da je ubistvo koje se desilo u centru grada ozbiljan bezbednosni incident, da veruje da će nadležni organi rasvetliti ovaj slučaj, kao i da grad daje punu podršku državi i predsedniku Republike koji u ovom trenutku vode odlučnu borbu protiv organizovanog kriminala.

Kolima Hitne pomoći Nikola Z. je prevezen u Urgentni centar, ali je izdahnuo od zadobijenih povreda. Više tužilaštvo naložilo je obdukciju i pokrenulo istragu o ovom zločinu.

Uviđaj je trajao do kasno u noć. Krim tehničari su pretraživali svaki detalj na mestu zločina, pronađene su i čaure. Takođe, očekuje se da bi neki trag mogle dati i nadzorne kamere postavljene na objektima u ovoj ulici i koje policija pregleda. Kako nezvanično saznajemo, kragujevačkim inspektorima prošle noći u pomoć su došle i kolege iz Beograda.

Foto: Facebook

 

Nastradali Nikola Z. važio je za žestokog momka, bio je u sukobu sa zakonom. Tokom 2009. godine uhapšen je jer je pucao je u suvlasnika jedne menjačnice u Kragujevcu, a pominje se da je bio umešan i u druge sumnjive poslove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)