FOTOGRAFIJE HAPŠENJA VELJE NEVOLJE: Kleči na kolenima - policija u akciji (FOTO)

Novosti online

04. 02. 2021. u 10:09

VELjKO Belivuk, zvani Velja Nevolja i njegova desna ruka Marko Miljković uhapšeni su dok su išli da spale automobile koje su koristili za izvršenje krivičnih dela.

ФОТОГРАФИЈЕ ХАПШЕЊА ВЕЉЕ НЕВОЉЕ: Клечи на коленима - полиција у акцији (ФОТО)

Foto: N. Fifić

Kako se saznaje Velja Nevolja, inače nekadašnji vođa navijačke grupe "Janjičari", koja je bila paravan za brojna krivična dela, a sadašnji vođa navijačke grupe "Principi" i jedan od glavnih ljudi beogradskog podzemlja koji je usko sarađivao sa crnogorskim "kavačkim klanom", uhapšen je na Rudniku oko 5 sati jutros u velikoj akciji policije i Bezbednosno-informativne agencije.

Njegova desna ruka i najbliži saradnik Marko Miljković uhapšen je u isto vreme ali u Beogradu.

U velikoj akciji, pored Velje Nevolje i Miljkovića, uhapšeno je još 14 osoba osumnjičenih za udruživanje radi izvršenja teških krivičnih dela, otmica i ubistava!

Tokom noći je pretreseno 30 lokacija.Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić rekao je da su ta hapšenja izvršena nakon višemesečnog zajedničkog rada Tužilaštva za orgnazovani kriminal, više organizacionih jedinica MUP-a i BIA

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)