„NOVOSTI” SAZNAJU: Prekinuto saslušanje treće devojke u slučaju Mike Aleksića - advokat Zoran Jakovljević tražio izuzeće tužioca!

V.N.

22. 01. 2021. u 12:37

KAKO "Novosti" saznaju danas je u Višem tužilaštvu u Beogradu prekinuto saslušanje treće devojke koja je davala iskaz u vezi optužbi za silovanje i nedozovoljene polne radnje od strane Miroslava Aleksića.

„НОВОСТИ” САЗНАЈУ: Прекинуто саслушање треће девојке у случају Мике Алексића - адвокат Зоран Јаковљевић тражио изузеће тужиоца!

Miroslav Mika Aleksić

Kako smo nezvanično saznali prekid je usledio jer je Aleksićev branilac Zoran Jakovljević tražio izuzeće postupajućeg zamenika tužioca.

On smatra da je Tužilaštvo pristrasno u odnosu na odbranu, jer u sva tri dana saslušanja onemogućava oštećenima da odgovaraju na sva pitanja branioca osumnjičenog Aleksića.

Neka od pitanja koje je tužilaštvo odbilo braniocu su "zašto su posle zlostavljanja nastavile da idu u školu glume kod Aleksića" i "da li su prilikom samog čina zlostavljanja mogle da napuste prostoriju u kojoj se to dešavalo".

Saslušanje će biti nastavljeno kada viši tužilac odluči o zahtevu za izuzeće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

UNICREDIT PODRŠKA MALIM PREDUZETNICIMA: Biznis klijentima UniCredit Banke Srbija omogućen Tap on Phone - terminal na mobilnom telefonu