KOD BUBANJ POTOKA USPOREN SAOBRAĆAJ: Nesreća izazvala gužvu na auto-putu u smeru Niš-Beograd

Tanjug

19. 01. 2021. u 19:54

- JP Putevi Srbije saopštili su večeras da se na auto-putu E-75, na usponu kod Bubanj Potoka, u smeru Niš-Beograd, saobraćaj odvija usporeno voznom i preticajnom saobraćajnom trakom, usled saobraćajne nezgode. Ekipe su na terenu, a učesnici u saobraćaju se mole da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

КОД БУБАЊ ПОТОКА УСПОРЕН САОБРАЋАЈ: Несрећа изазвала гужву на ауто-путу у смеру Ниш-Београд

Foto: Depositphotos

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka. Na putu Brzeće - Kopaonik, obavezna je upotreba lanaca.

Na autoputu E-75, petlja Beška - petlja Maradik, do 26. januara radovi na rekonstrukciji dilatacije na natputnjaku. U smeru Novi Sad-Beograd, za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna traka u dužini od 100 metara. Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Auto-put E-70, petlja Ruma - petlja Pećinci, izmena režima saobraćaja zbog izvođenja radova na pojačanom održavanju puta. Saobraćaj se odvija dvosmerno na levom kolovozu autoputa smer Beograd - Batrovci.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.  Prema informacijama Uprave granične policije u 17.00 časova, na graničnim prelazima Horgoš, Batrovci i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije