OBISTINILE SE CRNE SLUTNJE: Telo izvučeno iz Dunava kod Linca pripada nestalom kuvaru Miloradu Vlaoviću

Novosti online

16. 01. 2021. u 13:32

TELO muškarca koje je autrijska policija nedavno izvukla iz Dunava u blizini Linca pripada kuvaru Miloradu Vlaoviću (39) iz Novog Sada, koji je nestao krajem novembra prošle godine na rečnom brodu "Primadona" u Lincu u Austriji.

ОБИСТИНИЛЕ СЕ ЦРНЕ СЛУТЊЕ: Тело извучено из Дунава код Линца припада несталом кувару Милораду Влаовићу

Foto: Fejsbuk

Da se nažalost radi o nestalom Miloradu, potvrdila je njegova supruga Željka Vlaović, koja je sve vreme gajila nadu da će on biti pronađen živ.

- Tačno je, potvrdili su mi danas zvanično da je to Milorad. Imali smo neku nadu, ali eto. Rekli su mi da je razlog utapanje, a to je bio nesrećan slučaj - rekla je Željka.

Milorad je poslednji put viđen 21. novembra na brodu u Austriji na kojem je radio i od tada mu se gubi svaki trag. Za njim je bila raspisana i Interpolova poternica, a sredinom decembra pojavila se informacija da je u gradu Štajeru viđen muškarac koji odgovara njegovom opisu, zbog čega je angažovana policija koja je pretraživala ceo region.

Međutim, krajem godine austrijska policija je izvukla telo iz Dunava u blizini Linca, a u startu se sumnjalo da je reč o Vlaoviću. Detalj koji je ukazao policiji da bi to mogao biti on jeste sat na ruci utopljenika, koji je isti kao onaj koji je nosio nestali kuvar. Sve vreme čekali su se rezultati obdukcije, koji su na kraju pokazali da se zapravo radi o Miloradu Vlaoviću.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)