MAJKA DEVOJČICE BRANI MLADIĆA: Određen pritvor za M. M. (23) iz Vlasotinca zbog odnosa sa 12-godišnjakinjom iz Kladova

V. Đ.

11. 01. 2021. u 20:18

VIŠI sud u Negotinu odredio je pritvor do 30 dana za M. M. (23), iz okoline Vlasotinca, zbog sumnje da je u Kladovu, tokom prošle godine, u više navrata, obljubio devojčicu staru 12 godina.

МАЈКА ДЕВОЈЧИЦЕ БРАНИ МЛАДИЋА: Одређен притвор за М. М. (23) из Власотинца због односа са 12-годишњакињом из Кладова

Ilustracija / Foto Depositphotos

- On nije negirao da je imao odnos sa devojčicom, ali je u svoju odbranu rekao da su se njih dvoje zabavljali - kaže nam izvor blizak istrazi. - Za krivično delo koje mu se stavlja na teret zaprećena je kazna do 10 godina zatvora, jer su, po našem zakonu, mlađi od 14 godina nezreli da sami donesu odluku o polnim radnjama.

Momak, koji je došao iz Vlasotinca, u Kladovu je boravio neprijavljeno i radio je na građevini. Pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke i uznemiravao javnost.

- Devojčica je na saslušanju kazala da su ona i M. M. u "ozbiljnoj vezi", kao i da je njena majka od samog početka znala za to, jer im je Vlasotinčanin dolazio u kuću - kaže naš sagovornik.

I ginekološki pregled je pokazao da nije bilo prisile u intimnim odnosima, a majka devojčice je, blago rečeno, bila šokirana, kada je saznala da joj je nesuđeni zet uhapšen.

- Rekla je da je momak njene ćerke mezimice "fin dečko", da se njih dvoje besprekorno slažu, kao i da joj je nejasno zašto su ga uhapsili kada je ljubav između njene mezimice i mladića potpuno iskrena i prava - kaže izvor iz istrage.

Ovo nije prvi slučaj "ljubavi" starijih muškaraca sa decom. Tako je svojevremeno protiv Z. J. (38), iz jednog negotinskog sela, otvorena istraga zbog obljube devojčice tada stare 14 godina, koja je, uz sve to, ostala u drugom stanju! Sve je otkrio školski psiholog koga je zabrinulo to što devojčica ne dolazi na nastavu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a