BMV SMRSKAN, DELOVI KOLA SVUDA PO PUTU: Slike sa mesta nesreće - povezao druga kome je pobegao autobus, obojica poginuli! (FOTO)

V.Đ.

17. 12. 2020. u 17:29

AUTO smrskan do neprepoznatljivosti, delovi svuda po putu i dvojica mladića koja su preminula na mestu - slika su jezive saobraćajne nesreće koja se danas dogodila kod Zaječara.

БМВ СМРСКАН, ДЕЛОВИ КОЛА СВУДА ПО ПУТУ: Слике са места несреће - повезао друга коме је побегао аутобус, обојица погинули! (ФОТО)

Foto: V.Đ.

Žestoki sudar sa tragičnim bilansom dogodio se kada se “BMV” sudario sa praznom cisternom koja se inače koristi za prevoz tečnog naftnog gasa.

Inače, Nikola T. je vlasnik “BMV“ i povezao je Gorana M. kome je pobegao autobus. Želja da pomogne drugu nažalost završila se kobno po obojicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)