SAMO SREĆOM NEMA MRTVIH: Saobraćajna nesreća na starom putu Kraljevo-Čačak, vozila delom smrskana, povređeno šest osoba (FOTO+VIDEO)

G.Ć.

14. 12. 2020. u 00:20

U SAOBRAĆAJNOM udesu dva putnička automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u nedelju, oko 23 sata, u kraljevačkom selu Drakčići, na takozvanom starom putu Kraljevo-Čačak, povređeno je šest osoba.

САМО СРЕЋОМ НЕМА МРТВИХ: Саобраћајна несрећа на старом путу Краљево-Чачак, возила делом смрскана, повређено шест особа (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: G. Šljivić

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada su se iz, za sada nepoznatih razloga, direktno sudarili „folksvagen pasat“ trsteničke registracije koji se kretao iz pravca Čačka prema Kraljevu i „pežo 307“ vrnjačkih registarskih oznaka koji je dolazio iz suprotnog smera.

Tom prilikom ukupno je povređeno šest osoba iz oba automobila koje su sa dva sanitetska vozila hitno prevežene u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde su i zbrinute.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj deonici puta jedno vreme bio potpuno obustavljen, a više okolnosti pod kojima se sudar dogodio biće poznato nakon istrage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024