SIN JE ZATEKAO MRTVU: Prvi komšija otkrio kako su izgledali poslednji dani baka Coke, sumnja da se zbog toga ubila (VIDEO)

Z. Jovanović

10. 12. 2020. u 20:30

PRVI komšija bake Coke Radenko Stanković kaže da je Stojanka Stojanović bila nepokretna i da je sin zatekao sa nožem u grudima.

СИН ЈЕ ЗАТЕКАО МРТВУ: Први комшија открио како су изгледали последњи дани бака Цоке, сумња да се због тога убила (ВИДЕО)

Foto: Z. Jovanović

- Oko šest sati došla je policija sa dva vozila. Sin je našao sa nožem u grudima kad se vratio iz grada - kazao je komšija.

 

On je rekao i da je baka Coka bila nepokretna.

- Operisala je kukove i nije mogla više na noge. Bila je u bolnici i u ćebetu su je jedva izveli iz kola. Bila je u vrlo teškom stanju, naglo je propala. Od one jake žene, odjedanput se srozala. Verovatno nije htela više sina da muči i sama sebi je presudila - rekao je Radenko.

Stojanka Stojanović (72), u javnosti poznata kao baka Coka, pronađena je danas mrtva u svojoj kući na Zvezdari.

Telo je pronađeno sa nožem zabodenim u grudi, a pored nje je pronađeno oproštajno pismo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)