ULICA NARODNOG HEROJA STOJANKE COKE STOJANOVIĆ: Slučaj baka Coke podelio je Srbiju - za jedne ubica, za druge heroj i borac (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

10. 12. 2020. u 20:18

STOJANKA Stojanović (72), u javnosti poznata kao baka Coka, pronađena je danas mrtva u svojoj kući na Zvezdari.

УЛИЦА НАРОДНОГ ХЕРОЈА СТОЈАНКЕ ЦОКЕ СТОЈАНОВИЋ: Случај бака Цоке поделио је Србију - за једне убица, за друге херој и борац (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Z.Jovanović

Baka Coka je, kako se pretpostavlja, zarila sebi nož u grudi.

Njeno telo je pronađeno sa nožem zabodenim u grudi, a pored tela je pronađeno oproštajno pismo.

Kako je preneo "Pink", u oproštajnom pismu koje je starica ostavila iza seve poručuje da ne može više da izdrži veliki pritisak pod kojim je konstantno.

Takođe, dodaje da su ona i sin sami, i moli ga da joj oprosti.

Podsetimo, Baba Coka je osumnjičena, da je u septembru 2018. godine ubila iz pištolja investitora koji joj je navodno u više navrata pretio i ucenjivao da mu proda plac i kuću na Zvezdari gde je hteo da gradi, na šta ona nije pristala.

Nakon ovog krvavog čina, oko Stojanke Stojanović počele su se raspredati različite priče, a  ovaj slučaj je podelio srpsku javnost.

Dok je za neke ona i pored svega bila zločinac za druge je postala simbol borbe običnog obespravljenog čoveka, te je smatrana herojem.

Foto: Z.Jovanović

To što je odlučila da zakon uzme u svoje ruke i presudi investitoru, mnogi su videli kao herojski čin, pa su tako table sa imenima ulica na Zvezdari često prelepljivane nalepnicama na kojima je ispisano: "Ulica narodnog heroja Stojanke Coke Stojanović".

Po Beogradu su se mogli videti i grafiti na kojima se traži pravda za već čuvenu baka Coku.

Foto: Z.Jovanović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (15)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu