NESVAKIDAŠNJA PLJAČKA KOD OBRENOVCA: Srednjoškolci upali u poštu, evo šta su uspeli da odnesu

V.N.

16. 11. 2020. u 09:28

DVOJICA mladića starosti 17 i 18 godina uhapšena su u obrenovačkom selu Skela nakon što su obila poštu i ukrala više kartica i dopuna za mobilne telefone.

НЕСВАКИДАШЊА ПЉАЧКА КОД ОБРЕНОВЦА: Средњошколци упали у пошту, ево шта су успели да однесу

Foto Ilustracija, D. Dozet

Oni su oko pola dva, u noći između subote i nedelje, razvalili katanac na rešetki na ulazu u poštu, a potom i vrata i ušli unutra.

- Pokušali su da otvore sef s novcem ali nisu uspeli, pa su pokupili i odneli veću količinu dopuna za mobilne telefone i kartice. Posle toga su pokušali da pobegnu, ali ih je policija uhapsila nedaleko od pošte - navode u istrazi.

Dodaje se da je u rancu koji je jedan od provalnika nosio, pronađen alat za obijanje i sve što su ukrali u poštanskoj ekspozituri. Protiv njih je podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Pre nekoliko godina u valjevskom naselju Peti puk takođe je golobradi mladić pokušao na nesvakidašnji način da opljačka poštu.

Tada je utrčao pred službenicu za šalterom, bacio kesu na pult i uzviknuo: "Daj pare!" Iako su iza njega stajali ljudi u redu, on je iz jakne izvadio pištolj i zapretio da će pucati ako mu ne bude predat "na ruke" novac. Tada mu je, međutim, pritrčao radnik obezbeđenja. Kad ga je uhvatio za ruku u kojoj je držao oružje, pištolj je ispao na pod i sav se raspao, jer je, kako se ispostavilo, bio plastični. Pljačkaš u pokušaju se otrgao obezbeđenju i pobegao iz pošte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije