POLICIJA ZNA IME UBICE? Istraga o likvidaciji supružnika u Vranjskoj Banji pet meseci tapka u mestu zbog nedostatka dokaza

J. STOJKOVIĆ

10. 11. 2020. u 10:00

SUROVA likvidacija supružnika Slavoljuba Mladenovića (47) i Brankice Anđelković (41), koji su pre gotovo pet meseci pronađeni mrtvi u lokvi krvi, ispred kuće u kojoj su živeli u naselju Ćosiki u Vranjskoj Banji i dalje je za istražne organe enigma.

ПОЛИЦИЈА ЗНА ИМЕ УБИЦЕ? Истрага о ликвидацији супружника у Врањској Бањи пет месеци тапка у месту због недостатка доказа

Foto: J. S.

Kako "Novosti" saznaju, na početku se činilo da ubica nije mogao da ode daleko od mesta zločina, ali što više vremena prolazi sve se teže dolazi do dokaza. Policija intenzivno radi na slučaju već mesecima, ali se, kako nezvanično saznajemo, vrte u krug, jer ih istraga vodi ka jednoj osobi, ali za njeno hapšenje ne postoje nikakvi dokazi.

- Gotovo smo sigurni ko se i šta krije iza ubistva, ali nemamo dokaza za hapšenje. Iako se čini da se ništa ne dešava, vodi se opsežna istraga i prikupljaju brojni dokazi - kaže, za "Novosti", izvor blizak istrazi.

U Višem javnom tužilaštvu u Vranju rečeno nam je da za sada niko nije zvanično osumnjičen i da se i dalje radi na slučaju. Kako su nam pojasnili, Biološkom fakultetu u Beogradu poslati su na analizu materijali pronađeni na licu mesta i očekuju se rezultati. Obdukcija je pokazala da je ubica u Slavoljuba ispalio osam metaka, dok je njegovoj nevenčanoj supruzi Brankici pucao jednom u leđa. Zločinac je u supružnike pucao iz puške sa udaljenosti od metar i po do dva.

- Zbog toga je sve vodilo ka tome da je Brankica stradala kao jedini svedok ubistva, a da je metak bio namenjen Slavoljubu, za koga se tvrdilo da se bavio zelenaštvom i drugim sitnim kriminalnim radnjama - pričaju izvori bliski istrazi.

Više od 30 ljudi je saslušano u dosadašnjoj istrazi, izvršen je pretres više objekata, uzorkovane su i bezbednosne kamere, ali ništa od toga nije dovelo do ubice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)