DRAMATIČAN OBRAČUN NA BANOVOM BRDU: U kući zbog svađe kuhinjskim nožem izbo dvojicu poznanika!

Novosti onlajn

04. 10. 2020. u 22:37

U ULICI Nedeljka Čabrinovića na Banovom brdu nešto posle 20 sati izbodena su dvojica muškaraca nakon svađe i tuče sa njihovim poznanikom u njegovoj kući.

ДРАМАТИЧАН ОБРАЧУН НА БАНОВОМ БРДУ: У кући због свађе кухињским ножем избо двојицу познаника!

Foto: Depositphotos

Prema nezvaničnim saznanjima dvojica povređenih došla su u kuću u kojoj živi osumnjičeni i nakon kraće svađe ga napala. Osumnjičeni muškarac tada je dograbio kuhinjski nož i njime počeo da vitla okolo i bode ovu dvojicu.

Nekoliko puta ih je izbo po telu i naneo im teške telesne povrede. O svemu je ubrzo obaveštena policija sa Čukarice koja je munjevitom akcijom uhapsila osumnjičenog.

Hitna pomoć je prevezla dvojicu povređenih u Urgentni centar, jednog u svesnom stanju sa teškim povredama dok je drugi na odeljenje reanimacije primljen u kritičnom stanju i njegov život je ugrožen.

Motiv ovog krivičnog dela biće utvrđen nakon policijskog uviđaja koji je u toku.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!