OVO JE ŽENA KOJA JE PRONAĐENA MRTVA U ZATVORU: Radmila je optužena da je ugušila svoju petomesečnu bebu

A. D.

28. 09. 2020. u 11:59

PRITVORENICA Specijalne zatvorske bolnice u CZ u Beogradu Radmila Milosavljević (34), koja je pronađena mrtva u svom krevetu u toj ustanovi, ugušila je svog petomesečnog sina Kristijana.

ОВО ЈЕ ЖЕНА КОЈА ЈЕ ПРОНАЂЕНА МРТВА У ЗАТВОРУ: Радмила је оптужена да је угушила своју петомесечну бебу

Foto: Novosti

 Više javno tužilaštvo u Šapcu protiv nje je podiglo optužnicu za teško ubistvo, nakon što je obdukcijom utvrđeno da je dečak ugušen na spavanju.

Zločin se dogodio 20. aprila 2019. godine oko 22.30 časova, u porodičnoj kući u selu Petlovača kod Šapca, gde je Radmila živela sa suprugom Sašom i troje dece. Žena je ukućanima je ispričala da je bebu nahranila i stavila u kolica da spava, a da je kasnije, navodno, shvatila da je preminula.

O događaju su ubrzo obavešteni i mediji, a Radmila se pred novinarima predstavila kao nesretna majka i nije prestajala da plače. Rekla je da su dete nakon rođenja, lečili od sepse i da je tek srećom preživelo, ali da su lekari, navodno, konstatovali čak 13 poremećaja.

- Jao tata, jao mama, kako ćemo ovo podneti! Da ste samo videli kako je lep. Ali, oči mu se sklopile, ne smeje se više. Obukla sam mu odelce što je tetka kupila. Taman mu, lepo mu stoji - kukala je tada Radmila na sav glas.

Porodica je, po svim običajima, pripremila sahranu, a policajci koji su bili angažovani na slučaju, su ubrzo shvatili da nešto nije u redu.

Iako je Radmila pokazivala medicinsku dokumentaciju po kojoj je beba rođena u 7 mesecu i imala niz zdravstvenih problema, naložena je obdukcija tela. Nedvosmisleno je utvrđeno da se dete nije samo ugušio, a u predistražnom postupku, Radmila je ispričala šta je uradila. Međutim, ona je nakon toga osporavala svoj iskaz.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri